Foto: AP/Scanpix

Itālijas izlases galvenais treneris Antonio Konte bija apmierināts ar savas komandas sniegumu EURO 2016 turnīra astotdaļfināla spēlē pret Spāniju, uzsverot, ka arī turnīra turpinājumā viņi centīsies pārsteigt savus pretiniekus.

Jau vēstīts, ka Itālijas izlase ar rezultātu 2:0 uzvarēja Spāniju, iekļūstot ceturtdaļfinālā, kur spēkosies ar Vācijas valstsvienību.

"Es jau kopš darba sākšanas valstsvienībā teicu, ka mums vienmēr jāspēlē kopā. Esmu priecīgs par spēlētājiem. Mēs jau mēnesi strādājam pie taktiskās, tehniskās un mentālās sagatavotības, cenšoties pārsteigt visus. Tas pagaidām mums izdodas. Spānija ir viena no labākajām komandām pasaulē, viņiem ir augsta līmeņa spēlētāji," pēc spēles sacīja Konte, kurš citēts UEFA mājaslapā.

"Tagad mēs spēlēsim pret Eiropas labāko izlasi. Visos spēles aspektos būs smaga spēle. Mums jāatjaunojas pēc šīs spēles un jāsagatavojas pēc iespējas labāk. Tjago Mota mums nevarēs palīdzēt sakrāto brīdinājumu dēļ, kas ir liels zaudējums," turpināja itāļu treneris.

Savukārt Spānijas izlases galvenais treneris Vinsente del Boske uzsvēra, ka viņš ar savu komandu nedomāja, ka tik ātri izstāsies no EURO 2016.

"Spēles pirmajā puslaikā nebijām pietiekami drosmīgi, bet otrajā puslaikā vairāk riskējām, bet nespējām gūt vārtus," atzina Spānijas treneris. "Itālija bija labāka komanda, un es tai vēlu veiksmi. Mēs centāmies līdz spēles beigām. Neesam fiziska komanda, esam tehniska, un bijām ieradušies uz EURO 2016 labā formā. Aizvadījām divas labas spēles, bet pēdējās minūtes pret Horvātiju mūs ievainoja."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!