Nīderlandes hokeja čempionātā kaislības "situšas augstu vilni", jo kautiņā tribīnēs vēlējās iesaistīties arī mača galvenais tiesnesis, kā arī vienas komandas otrais vārtsargs.

Incidents noticis Larija van Rīrena kausa izcīņas spēlē starp Eindhovenas "Kemphanen" un Gēlenas "Noptra Eaters". Šajā turnīrā spēlē Nīderlandes spēcīgākās, pirmās divīzijas vājākās un otrās divīzijas spēcīgās komandas par vietu elitē.

Spēli pārtrauca trešā perioda 13.minūtē, kad Eindhovenas klubs bija vadībā ar 5:1. Tajā brīdī tribīnēs sākās kautiņš, kurā gribēja iesaistīties arī vārtsargs un mača galvenais tiesnesis. Kā izrādījās, abi vīrieši ir brāļi - vārtsargs Mihaels Sterkenss un tiesnesis Ramons Sterkenss, bet tribīnēs uzbruka viņu tēvam, tādēļ brāļi gribējuši aizstāvēt savu tēvu.

Pēc incidenta Nīderlandes hokeja federācija informēja, ka notikušajā vainojama Gēlenas komandas puse, jo agresīvie līdzjutēji bijuši kluba oficiālās personas. Gēlenas klubam piespriests 500 eiro liels naudas sods, kā arī gadu komanda tiks rūpīgi uzmanīta saistībā ar incidentiem. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!