Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā trešdien Maskavas "Dinamo" līdzjutēji veltīja plakātu pašreizējam Sanktpēterburgas SKA galvenajam trenerim Oļegam Znarokam, kurš iepriekš vairākus gadus strādāja ar dinamiešiem.

SKA trešdien izbraukumā Maskavas "Dinamo" uzvarēja ar rezultātu 3:2, taču līdzjutēji pauda savu nepatiku, ka Znaroks izvēlējies strādāt Sanktpēterburgā. Trenerim tika veltīts plakāts, uz kura bija teikts: "Znaroks bija vilks, kļuva par medījumu." Pie tam Znaroka uzvārda pirmais burts bija pārveidots par dolāra zīmi - $. Plakātu var aplūkot ŠEIT.

"Es atceros katru Maskavas "Dinamo" spēlētāju un atbalstu līdzjutējus. Varbūt viņi nav kursā, ka es nevis aizgāju, bet mani atlaida. Tagad es nevēlos mazgāt netīro veļu," pēc spēles šo plakātu komentēja pats Znaroks.

Znaroks kopā ar Hariju Vītoliņu 2008.gadā sāka strādāt ar Balašihas MVD komandu, bet pēc 2009./2010.gada sezonas vienība pārtapa par Maskavas "Dinamo". Znaroka vadībā Maskavas klubs 2012. un 2013.gadā triumfēja Gagarina kausa izcīņā.

Посмотреть видео

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!