Foto: LETA
Latvijas basketbola komanda "Ogre" papildinājusi sastāvu ar pieredzējušo saspēles vadītāju Rinaldu Sirsniņu, kurš iepriekšējās piecas sezonas pavadīja "Jēkabpils" vienībā, informē klubs.

Līgums ar pašlaik 32 gadus veco basketbolistu parakstīts uz divām sezonām.

Pagājušajā sezonā "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) turnīrā Sirsniņš 37 spēlēs caurmērā izcēlās ar 12,9 punktiem un 5,8 rezultatīvām piespēlēm, kamēr "Triobet" Baltijas Basketbola līgā (BBL) sacensībās viņam 12 mačos vidēji 13,3 punkti un 6,0 rezultatīvas piespēles.

Sirsniņš "Jēkabpils" komandai pievienojās 2012.gada novembrī, pārnākot no Ukrainas vienības "Mykolaiv", turklāt jau pirmajā pilnajā mēnesī kļuva par LBL vērtīgāko spēlētāju. Tāpat karjeras laikā viņš spēlējis arī klubos Igaunijā un Polijā.

Savukārt 2010. gada vasarā Sirsniņš debitēja Latvijas izlases sastāvā un Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā bija valstsvienības kapteinis, tomēr pēc tam viņš valstsvienībā vairs nav spēlējis.

"Ogre" iepriekšējā sezonā nesasniedza LBL izslēgšanas turnīru, kamēr BBL sacensībās tika ciesta neveiksme pirmajā izslēgšanas turnīra kārtā.

Savukārt Jēkabpilī sākotnēji bija bažas par šīs pilsētas komandas dalību nākamās sezonas LBL turnīrā, tomēr nesen tā apstiprināja savu piedalīšanos. Komandā paliks vairāki spēlētāji no iepriekšējām sezonām, kā arī pievienosies Jēkabpils jaunie basketbolisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!