Foto: DELFI

Latvijas izlases basketbolists Dairis Bertāns otrdien ULEB Eiropas kausa izcīņas spēlē palīdzēja viņa pārstāvētajai Spānijas komandai "Bilbao Basket" ar rezultātu 98:71 (18:21, 21:17, 33:14, 26:19) sagraut Beļģijas klubu Šarleruā "Belgacom Spirou" vienību.

Bertāns šajā mačā nospēlēja 20 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā guva 11 punktus, realizējot vienīgo izmesto divpunktu metienu un trīs no sešiem tālmetieniem, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un pieļāva vienu kļūdu. Bertāns visus savus punktus guva trešās ceturtdaļas beigās un ceturtajā ceturtdaļā.

Tas "Bilbao Basket" komandai bija trešais panākums B grupā.

Tikmēr citā B grupas spēlē vēl viena latvieša Mareka Jurevičus pārstāvētā Šalonas "Elan" no Francijas ar 87:102 (27:20, 27:38, 16:18, 17:26) piekāpās Itālijas klubam Sasāri "Dinamo".

Jurēvičus šajā mačā nospēlēja 20 minūtes un 14 sekundes, gūstot piecus punktus. Viņš realizēja vienu no trim divpunktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem, kā arī aizmeta garām vienīgo soda metienu. Tāpat latvietis savāca vienu atlēkušo bumbu un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

B grupā "Elan" komandai viena uzvara divās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!