Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē otrdien latvietis Dāvis Bertāns sev atvēlētajā laikā izcēlās ar labu sniegumu un palīdzēja Sanantonio "Spurs" ar rezultātu 110:82 pārspēt Toronto "Raptors".

Bertāns šajā duelī nospēlēja astoņas minūtes, kuru laikā guva piecus punktus, realizējot vienīgo izmesto divpunktu metienu un vienu no diviem tālmetieniem. Tāpat viņa kontā arī divas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, divi bloķēti metieni un viena kļūda.

[IMPASABLE] Bertans dice "no way". La defensa de #GoSpursGo está intratable. #NBAenDEPORTV pic.twitter.com/h1yzxwcqM6— DEPORTV (@canaldeportv) January 4, 2017

Bertāns punktus NBA spēlē nebija guvis kopš 15. decembra.

"Spurs" rindās spēlē pret "Raptors" rezultatīvākais bija Kavai Lenards, kurš sameta 25 punktu, bet Lamarkuss Oldridžs pievienoja 23 punktus. Savukārt "Raptors" rindās 26 punktus guva Demārs Derouzans, bet 17 punkti Terensa Rosa kontā.

"Spurs" šajā mačā pārliecinošāk darbojās jau no pirmajām minūtēm, bet pirmā puslaika pārtraukumā komandas devās pie rezultāta 60:41. Turpinājumā Sanantonio komandas spēlētāji turpināja palielināt savu pārsvaru, līdz maču noslēdza ar 28 punktu pārsvaru.

"Spurs" basketbolisti ar 28 uzvarām un septiņiem zaudējumiem ieņem otro vietu Rietumu konferencē, atpaliekot vienīgi no Goldensteitas "Warriors" (30-5).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!