Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

"VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts pēc komandas izstāšanās no Eiropas kausa turnīra atzina, ka zaudēts spēcīgākam un labākam pretiniekam.

"Bilbao "Uxue Basket" ir viena no labākajām Spānijas komandām, ļoti spēcīga un ar ļoti pieredzējušu treneri," pēc mača teica Butauts. "Viņi labāk aizvadīja spēles nobeigumu un parādīja augstāku līmeni nekā mēs."

"Spēlējot no aizsardzības, kontrolējot atlecošās bumbas un izmantojot labākas uzbrukuma iespējas, mēs uzvarējām ļoti spēcīgu komandu," vefiešus uzslavēja "Uxue Basket" treneris Fotioss Katsikariss. "Pēc zaudējuma Rīgā mums bija maz izredžu, bet mēs uzvarējām četrās spēlēs pēc kārtas un esam ceturtdaļfinālā. Paldies arī skatītājiem - līdzjutēji zina, kā komanda jāatbalsta grūtos brīžos."

Kā ziņojām, "VEF Rīga" otrdien Spānijā trešdien izšķirošajā spēlē par iekļūšanu ULEB Eiropas kausa ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu un izstājās no šī turnīra. Rīdzinieki līdzīgā spēlē piekāpās Bilbao "Uxue Basket" ar 65:76 (22:13, 14:24, 17:14, 12:25).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!