Foto: F64

Latvijas basketbola kluba "Ventspils" spēlētājs Kristaps Janičenoks joprojām turpina atlabšanu no Ahileja cīpslas savainojuma, bet viņš ir kaujinieciski noskaņots atgriezties laukumā jau šīs sezonas pirmajā pusē.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā sezonā Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla pirmajā spēlē pret "VEF Rīga" Janičenoks guva nopietno traumu, kuras dēļ viņš spēlēt nevar jau gandrīz četrus mēnešus.

"Šis laiks bija grūts. Katrs profesionāls sportists pēc šādas traumas saka, ka laiks bijis grūts. Tiešām bija smags periods, bet uz to nefokusējos. Es nevienā brīdī nesalūzu, jo esmu daudz redzējis tās traumas un daudz esmu dzirdējis par tām, tad varēju to visu vizualizēt," intervijā komandas preses dienestam stāstīja Janičenoks.

7. septembrī Janičenokam būs pārbaudes pie ārstiem, bet viņš ir noskaņots kaujinieciski, ka varēs atgriezties laukumā diezgan drīz. Viņš jau sācis aizvadīt treniņus.

"Es ar komandu trenējos no rītiem, strādājot individuāli. Vakarā, kad treniņos ir kontakts un grūstīšanās, tad vēl īsti nevaru piedalīties. Gaidu, ko teikts dakteris, bet es nepiekrītu iepriekšējām prognozēm, ka man ziemassvētki būs jāsagaida dīvānā. Muļķības," uzsvēra Janičenoks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!