Foto: Publicitātes foto

"Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) Liepājas komanda trešdien paziņoja par jaunu līgumu ar ģenerālsponsoru un nosaukuma maiņu.

Kopš 2012./2013. gada sezonas Liepājas komandas nosaukums LBL čempionātā bija "Liepāja"/"Triobet", bet no nākamās sezonas sponsora zīmolu maiņas rezultātā par kluba sadarbības partneriem kļuva ar starptautisko spēļu un izklaides portāls "Betsafe" un komandas nosaukums turpmāk būs "Betsafe"/"Liepāja".

"Nākamā gada sezonai sastāvs ir gandrīz nokomplektēts. Sastāvā gandrīz visi ir Latvijas jaunie spēlētāji, un akcents nav likts uz robu aizpildīšanu ar leģionāriem. Esam noslēguši līgumu ar krievu spēlētāju, un, iespējams, centra spēlētāja pozīcijā vajadzēs ņemt vēl vienu ārzemnieku, jo vietējo izpildītāju nav tik daudz. Treneri paliek tie paši – galvenais treneris Agris Galvanovskis, bet viņa asistents būs Kaspars Mājenieks," ieskicēja kluba direktors Artūrs Košeļevs. "Jūtamies pagodināti un priecīgi, ka mūs ir uzklausījuši kādi no lielajiem sponsoriem, kuri saprot, ka sportam un kultūrai ir nepieciešama palīdzība, lai veicinātu izaugsmi, attīstību un likumsakarīgu pēctecību."

"Iepriekšējos gados mēs akcentējām savu uzmanību uz jauno spēlētāju izaudzināšanu, un tagad varam skatīties uz Latvijas izlasi ar gandarījumu, jo tādi spēlētāji kā Jānis Timma, Mārtiņš Meiers, Dāvis Lejasmeiers un Artūrs Ausējs spēlējuši pie mums," uzsvēra Košeļevs, uzsverot Liepājas komandas nozīmi Latvijas basketbola piramīdā.

"Betsafe"/"Liepāja" komandas direktors nākamās sezonas budžetu nenosauks, bet komanda cīnīsies par vietu izslēgšanas spēlēs, cerot iesaistīties cīņā par bronzas medaļām.

Savukārt "Betsafe" pārstāve Baltijā Ilze Jansone stāstīja, ka uzņēmumam patīk "Liepājas Lauvu" vīzija: "Tāpēc ceram, ka ar mūsu atbalstu komandai izdosies palīdzēt sasniegt mērķus. Sadarbība mums rit jau piecus gadus, bet tagad pēc zīmola maiņas sadarbību turpināsim."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!