Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" līderi Karmelo Entoniju noskatījusi arī Oklahomasitijas "Thunder" vienība, un abām pusēm esot interese par iespējamo sadarbību, raksta medija "The Ringer" žurnālists Bils Simons.

"Thunder" ģenerālmenedžera asistents Trojs Vīvers ļoti sen pazīst latvieša Kristapa Poziņģa komandas biedru Entoniju, un viņš pirms vairākiem gadiem pārliecināja basketbolistu doties spēlēt uz Sirakjūzas Universitāti. Šis esot viens no faktoriem, kāpēc Entonijs būtu gatavs pārcelties uz "Thunder".

Lai arī "Knicks" vadība ilgāku laiku meklē iespējas aizmainīt Entoniju, tomēr tai vajadzīga paša basketbolista piekrišana maiņas darījumam. Līdz šim Entonijs paudis gatavību pārcelties uz Hjūstonas "Rockets" un Klīvlendas "Cavaliers", taču Ņujorkas komanda līdz šim nav bijusi apmierināta ar tiem spēlētājiem, kurus piedāvājušas potenciālā darījuma partneres.

Tomēr arī "Thunder" būs grūti atrast veidu, kā pārliecināt "Knicks" aizmainīt Entoniju. Oklahomasitijas vienība šajā starpsezonā jau iemainīja citu līgas zvaigzni Polu Džordžu, par kuru atdeva vairākus vērtīgus spēlētājus. Līdz ar to "Thunder" vairs nav īsti, ko piedāvāt "Knicks" komandai.

Aizvadītajā sezonā Entonijs vidēji guva 22,4 punktus, bet "Knicks" kārtējo reizi nespēja pacīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!