Kārtējo pārliecinošu uzvaru Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) regulārā čempionāta spēlē sestdien izcīnīja iepriekšējo divu sezonu čempionvienība "TTT Rīga", kas ar 102:47 (29:13, 33:19, 20:6, 20:9) savā laukumā pārspēja "Daugavpils Universitātes" (DU) komandu.

Uzvarētājām rezultatīvākā ar 21 gūto punktu bija Līga Šurkusa, kura izcīnīja arī deviņas atlēkušās bumbas, pa 18 punktiem iekrāja Dita Rozenberga un Ieva Krastiņa, kuras kontā arī 12 rezultatīvas piespēles, bet Rūta Veidere iekrāja 13 punktus.

Tikmēr DU komandā rezultatīvākā ar 18 punktiem bija Kristīna Egle, bet Olga Lakomko pretinieču grozā sameta 11 punktus.

Čempionāta līdervienība ar 23 uzvarām 24 aizvadītajās spēlēs ir "TTT Rīga", bet tai ar 18 uzvarām 23 mačos seko "Cēsu" basketbolistes, kuras vienīgās šosezon pārspējušas rīdzinieces.

"RTU-Merks" ar 17 panākumiem 24 cīņās ieņem trešo vietu, ceturtā ar 13 uzvarām 25 spēlēs ir "Liepājas Papīra" komanda, bet tai seko "TTT-Rīga Juniores" vienība, kas 25 cīņās tikusi pie 11 panākumiem.

Kopvērtējuma sestajā pozīcijā ar desmit uzvarām 25 spēlēs atrodas DU, tai ar pieciem panākumiem seko "Latvijas Universitāte" (LU), bet U-16 valstsvienība zaudējusi visās 23 aizvadītajās cīņās, ieņemot pēdējo, astoto, vietu.

LSBL šosezon spēlē astoņas komandas, kas aizvadīs četru apļu turnīru, četrām spēcīgākajām iekļūstot izslēgšanas spēlēs.

Kā ziņots, aizvadītās sezonas LSBL finālsērijā "TTT Rīga" ar 3-0 pieveica "RTU-Merks" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!