Foto: LETA
Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" svētdien piedzīvoja neveiksmi Polijas pilsētā Vloclavekā notiekošā "Kasztelan" kausa izcīņas turnīra pēdējā, trešajā spēlē.

Rīdzinieki ar rezultātu 65:75 (19:15, 16:23, 18:18, 12:19) piekāpās Igaunijas komandai Tartu "Ulikool/Rock".

Aizvadītajā mačā rezultatīvākais "VEF Rīga" komandā ar 19 gūtajiem punktiem bija Donalds Zavacks, bet ar desmit punktiem izcēlās Dairis Bertāns.

Savukārt laukumā šoreiz neizgāja amerikāņu leģionārs Ērls Roulends.

Kā ziņots, turnīra pirmajā spēlē piektdien "VEF Rīga" ar 75:64 uzvarēja vietējo "Anwil" klubu, bet sestdien ar 74:61 pārspēja Polijas čempionvienību Gdiņas "Asseco Prokom", kas spēlē ULEB Eirolīgā.

Lai garantētu uzvaru turnīra kopvērtējumā, "VEF Rīga" komandai jācer, ka pēdējā mačā "Anwil" pieveiks "Asseco Prokom" basketbolistus.

Šajā turnīrā "VEF Rīga" vienības rindās startēja arī tikko Latvijas izlasē spēlējušie Dairis Bertāns un Kaspars Bērziņš, bet uz pārbaudes laiku komandā joprojām atrodas Lauris Blaus.

Jau vēstīts, ka LBL pirmās divīzijas finālsērijā "VEF Rīga" pagājušajā sezonā otro reizi pēc kārtas spēkojās ar "Ventspils" komandu, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar rezultātu 4-1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!