Foto: Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē Oklahomasitijas "Thunder" spēlētājs Rasels Vestbruks trešdien sasniedza unikālu "triple-double".

"Thunder" vienība ar rezultātu 122:97 pārspēja Filadelfijas "76ers" komandu. Šajā mačā Vestbruks guva 18 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un 14 reizes rezultatīvi piespēlēja, sasniedzot 35. "triple-double" šajā sezonā.

Šis "triple-double" ir unikāls ar to, ka Vestrbruks realizēja visus izdarītos metienus – sešas reizes viņš bija precīzs no spēles un sešas reizes trāpīja soda metienus. Līdz šim neviens cits spēlētājs NBA vēsturē nebija sasniedzis divciparu skaitļus trijos statistikas rādītājos, kā arī metis ar simtprocentīgu precizitāti.

"Tas ir apbrīnojami, jo viņš spēlēs izdara dažādus metienus," teica Vestbruka komandas biedrs Eness Kanters. "Viņš kā saspēles vadītājs dara lielisku darbu, spēlē savu spēli un izbauda to."

"Es centos nesteigties," atzina pats Vestbruks. "Analizēju savu spēli un mēģināju izvēlēties labākas metienu pozīcijas. Pēc iespējas vairāk centos spēlē iesaistīt savus komandas biedrus, un tas viss izdevās."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!