Foto: AFP/Scanpix

Velsas futbola izlases pussargs Garets Beils pēc pārliecinošās uzvaras pār Krieviju EURO 2016 grupu turnīra pēdējā spēlē uzsvēra, ka viņa pārstāvētā komanda izvēlējusies "ideālu" spēles plānu, kas ļāva pieveikt pretinieku.

"Ne jau Krievijas izlase bija tik vāja, cik mēs bijām labi," pēc mača paziņoja Beils. "Mēs bijām teicami izdarījuši "mājas darbu", izpētījām pretinieku un mūsu spēles plāns bija ideāls. Priecājamies par pirmo vietu grupā, jo no turnīra viedokļa tā ir visperspektīvākā."

"Tas ir vienkārši neticami," par pēdējo grupas turnīra spēli ar Krieviju saka jaunais velsiešu pussargs. "Zinājām, ka viss izšķirsies tieši šajā mačā. Viss bija mūsu rokās, un mēs centāmies iegūt maksimumu. Spēli sākām ļoti labi, bijām pārliecināti par sevi. Tagad visu mūsu futbolistu sapnis ir piepildījies. Pirms turnīra teicām, ka braucam šurp ne tāpēc, lai būtu statisti, un beigās izcīnījām pirmo vietu grupā. Taču mums gribas vairāk, un ar nepacietību gaidām, lai uzzinātu, kas būs mūsu nākamie pretinieki."

Kā zināms, Velsas futbola izlase ir viena no Eiropas čempionāta finālturnīrā debitantēm.

"Alu gan tagad nedzersim, esam profesionāļi," par pirmā panākuma atzīmēšanu nosmej Beils.

Kā ziņojām, pirmajā turnīra spēlē Velsas izlase ar 2:1 pieveica Slovākiju, tad ar 1:2 piekāpās Anglijai, bet trešajā sagrāva Krieviju ar 3:0 un B grupas kopvērtējumā ieņēma pirmo vietu. Nākamajā kārtā iekļuva arī Anglija, kas pēdējā grupas mačā ar Slovākiju izcīnīja nepieciešamo punktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!