Foto: Publicitātes foto

Gandrīz 300 bērni vecumā no 6 līdz 10 gadiem no visas Latvijas šo svētdien, 13. aprīlī, sacentīsies par iespēju doties uz FIFA Pasaules Kausa finālspēli Brazīlijā un miljoniem skatītāju priekšā pavadīt stadionā kādu no pasaules futbola zvaigznēm.

Sacensības rīko vadošā restorānu ķēde "McDonald's" kampaņas "Ieved stadionā zvaigzni!" ietvaros, sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju un futbola skolu METTA.

"Ieved stadionā zvaigzni!" atlases sacenības norisināsies Olimpiskajā sporta centrā Rīgā, Grostonas ielā 6b, un būs futbola svētki visai ģimenei. Vecāki un citi atbalstītāji ne tikai varēs vērot gandrīz 300 bērnu dalību atraktīvās sacensības, bet arī piedalīties dažādās aktivitātēs, iepazīstot pasaulē populārāko sporta veidu futbolu un uzzinot vairāk par šīgada vērienīgāko sporta notikumu – FIFA Pasaules Kausu. Sacenību atklāšana notiks plkst. 12:00 un tajā piedalīsies Latvijas Futbola federācijas prezidents Guntis Indriksons, "McDonald's" darbības konsultants Baltijas valstīs Vladimirs Jaņevskis un futbola skolas METTA līdzdibinātājs Ģirts Mihelsons.

Ierašanās un dalībnieku reģistrācija sāksies plkst. 11:30.

Atlases sacensības norisināsies divos posmos. Pirmajā posmā mazie dalībnieki sacentīsies savā vecuma grupā un izpildīs piecus dažādus uzdevumus, no kuriem vairāki būs jāveic arī kopā ar pieaugušo. Uzdevumos tiks pārbaudītas fiziskās futbola prasmes, zināšanas par futbolu un atjautība. Viens dalībnieks ar visaugstāko rezultātu no katras vecuma grupas sacentīsies finālā. Mazajiem dalībniekiem būs jāapliecina precizitāte piespēlēs, jāveic skējiens apkārt konusiem un jāpārbauda veiklība vārtu gūšanā, kā arī jāatpazīst pasaules futbola zvaigznes un jāparāda zināšanas, aizpildot krustvārdu mīklu. Uzdevumus vērtēs un uzraudzīs profesionāli futbola treneri pēc īpaši izstrādātas punktu sistēmas.

"Ieved stadionā zvaigzni!" atlases sacensību dalībnieku vidū ir gan bērni, kuri apmeklē futbola treniņus, gan tie, kuriem šī būs pirmā iespēja apliecināt savas futbola prasmes un zināšanas par sporta veidu. Par iespēju doties uz Brazīliju sacentīsies gan zēni, gan meitenes no visas Latvijas.

"Ieved stadionā zvaigzni!" atlases sacensību uzvarētājam "McDonald's" dāvinās neaizmirstamu pieredzi un sajūtas, ko sniegs ceļojums uz Riodežaneiro Brazīlijā un iespēja vērot pasaules grandiozāko sporta notikumu klātienē, satikt pasaules vadošos futbola spēlētājus un plecu pie pleca ar vienu no viņiem iziet stadionā. "McDonald's" nodrošinās pilnībā apmaksātu ceļojuma komplektu atlases sacensību uzvarētājam un vienam no viņa vecākiem: aviobiļetes, četras dienas ilgu uzturēšanos Riodežaneiro, pilsētas apskati, transfēru no lidostas un atpakaļ, iespēju klātienē apmeklēt FIFA Pasaules Kausa futbolā finālspēli, kā arī oficiālo sporta formu un citas dāvanas, un suvenīrus. Uzvarētājs piedalīsies arī īpašā programmā kopā ar programmas dalībniekiem no visas pasaules.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!