Foto: AP/Scanpix

Grieķijas futbolā ceturtdien atkal nekārtības sarīkojuši fani, kuru dēļ nepabeidza Grieķijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla atbildes spēli starp Atēnu AEK un "Olympiakos".

Nekārtības sākās pašās spēles beigās. Pamatlaika priekšpēdējā minūtē pēc Franko Jaras gūtajiem vārtiem "Olympiakos" izvirzījās vadībā 1:0, dodot Grieķijas čempioniem pārsvaru arī divu spēļu summā 2:1. Uzreiz pēc gūtajiem vārtiem laukumā izskrēja AEK fani, kuri bija neapmierināti ar principiālo pretinieku panākumu. "Olympiakos" komanda uzreiz pēc fanu uzskriešanas steidzami atstāja laukumu, vēlāk no zālāja nogāja arī AEK un spēles tiesneši, jo policija sāka operāciju, lai izklīdinātu fanus.

Pagaidām nav zināms, vai spēles pēdējās minūtes tiks nospēlētas vai arī spēli paziņos par pārtrauktu.

Šis incidents ir kārtējais trieciens Grieķijas futbola vadības un Grieķijas valdības centieniem, samazināt vardarbību sportā, īpaši futbolā. Tikai pagājušajā nedēļā atsākās Grieķijas superlīgas čempionāts, kas bija pārtraukts fanu agresijas dēļ, un mači tika aizvadīti aiz slēgtām durvīm. Grieķijas kausa izcīņas spēlēs līdzjutēju dalība gan bija atļauta, kas tagad novedusi pie jaunām nekārtībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!