Foto: AP/Scanpix

Soli tuvāk iekļūšanai UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā otrdien spēra Turīnas "Juventus" un Parīzes "St. Germain" futbolisti, kuri astotdaļfināla pirmajās spēlēs izcīnīja uzvaras viesos.

Vietu ceturtdaļfinālā praktiski jau pirmajā mačā sev nodrošināja "Juventus", kas viesos ar 3:0 (1:0) pieveica Glāzgovas "Celtic".

Jau spēles trešajā minūtē vienā no pirmajiem "Juventus" uzbrukumiem Alesandro Mati guva viesiem pirmos vārtus, bet otrajā puslaikā Klaudio Markizio un Mirko Vučiņics izmantoja mājinieku kļūdas aizsardzībā, panākot 3:0.

Savukārt "St.Germain", kas pēdējās sezonās saņēmis ievērojamu finansiālu atbalstu un krietni pastiprinājis sastāvu, izbraukumā ar 2:1 (2:0) pieveica "Valencia". Pirmajā puslaikā Ezekils Laveci un Havjers Pastore guva Parīzes klubam vārtus, bet mājinieki vārtus guva tikai mača pēdējā minūtē, kad precīzs bija Adils Rami.

"St.Germain" maču pabeidza mazākumā, un tas komandai ir lielākais zaudējums šajā uzvarētajā mačā – sarkano kartiņu nopelnīja Parīzes kluba spožākā zvaigzne Zlatans Ibrahimovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!