Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas U-19 futbola izlase Jūrmalā un Jelgavā notiekošā Baltijas kausa izcīņas turnīra otrajā spēlē piektdien Slokas stadionā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Lietuvas vienaudžiem.

Latvijas U-19 izlase ceturtdien turnīru sāka ar 4:2 uzvarot Igaunijas vienaudžus, tāpēc pirms pēdējās kārtas, kurā būs jātiekas ar Somiju, komandai ir četri punkti un pirmā vieta turnīra tabulā.

Lietuvai un Somijai ir pa diviem punktiem, jo pirms tam abas šīs komandas arī nospēlēja neizšķirti 2:2, bet Igaunijai ir punkts, jo piektdien ar Somiju spēle arī beidzās bez gūtiem vārtiem 0:0.

Pirmajā mačā pret Igauniju Latvijas U-19 izlases labā pa diviem vārtiem guva "SynotTip" virslīgas komandu "Liepājas" un "Metta"/Latvijas Universitāte uzbrucēji - attiecīgi Marks Kurtišs un Roberts Uldriķis.

Latvijas jaunie futbolisti šajā turnīrā savus mačus aizvada Slokā, kamēr pārējās izlases savā starpā spēkojas Jelgavā.

Svētdien Aleksandra Basova vadītā Latvijas izlase Slokas stadionā spēkosies ar Somiju.

Baltijas kausa izcīņu ar uzvarām iesāka arī Latvijas nacionālā izlase un U-21 izlase. Pieaugušo valstsvienība trešdien ar 2:1 Liepājā uzveica Lietuvu, bet U-21 izlase Jelgavā dienvidu kaimiņus uzvarēja ar rezultātu 2:0, savukārt piektdien tā cīnījās neizšķirti viesos ar Igauniju un pēc astoņu gadu pārtraukuma ieguva Baltijas kausu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!