Foto: F64
Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komisija (DK) trešdienas, 15.oktobra, sēdē lēmusi par papildu sankciju piespriešanu futbola klubiem "Skonto" un "Jūrmala", kas joprojām nav izpildījuši finansiālās saistības pret saviem spēlētājiem, liecina sēdes protokols.

Par LFF Spēlētāju statusu un pareju komisijas (SSPK) lēmuma neizpildi par darba samaksas izmaksu trim spēlētājiem abiem klubiem tiek atņemti četri kopvērtējuma punkti Virslīgas čempionātā. Līdz ar to samazinās "Skonto" izredzes iegūt Latvijas čempionu titulu, jo četrus mačus pirms čempionāta beigām no kopvērtējuma līderiem "FK Ventspils" viņi atpaliek par sešiem punktus, savukārt "Jūrmala" zaudē vietu virslīgā.

"Skonto" futbolisti, kuri nav saņēmuši algu, - Kirils Ševeļovs, Nauris Bulvītis un Vladislavs Ovsjaņņikovs - šo klubu šosezon nav pārstāvējuši, Pāvels Mihadjuks no "FC Jūrmala" pārcēlies uz "FK Liepāja", bet "FC Jūrmala" spēlētāji Dmitrijs Halvitovs un Maksims Rafaļskis komandā nav spēlējuši kopš jūrmalnieku boikotētās spēles..

Kā zināms, abiem klubiem šosezon piemēroti gan brīdinājumi, gan naudas sodi, gan aizliegums reģistrēt jaunus spēlētājus, gan punktu samazināšana, taču saistību izpilde finansiālu problēmu dēļ joprojām nav notikusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!