Foto: Reuters/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) gadu mijas tradicionāli spēli "Winter Classic" 2018. gadā aizvadīs Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" un Ņujorkas "Rangers", otrdien paziņoja NHL.

Spēle notiks Ņujorkā, beisbola komandas "Mets" stadionā "Citi Field".

Abām komandām tā būs otrā iespēja spēlēt "Winter Classic". "Sabres" pirmajā "ziemas klasikas" mačā 2008. gadā tikās ar Pitsburgas "Penguins", bet 2012. gadā "Rangers" spēlēja pret Filadelfijas "Flyers".

Tādējādi Girgensonam ir iespēja kļūt par otro latvieti, kurš piedalījies "Winter Classic" spēlē. Pagaidām nav zināms, vai Girgensons karjeru turpinās "Sabres". Latviešu uzbrucējam beidzies pērn noslēgtais viena gada līgums ar komandu, bet "Sabres" vadība pēc kārtējās neveiksmīgās sezonas atlaida gan galveno treneri, gan ģenerālmenedžeri.

2010. gadā "Flyers" rindās īpašajā spēlē piedalījās Oskars Bārtulis, bet Filadelfijas komanda ar 1:2 zaudēja Bostonas "Bruins". Bārtulim bija līgums ar "Flyers" arī 2012. gadā, kad Filadelfijas komanda spēlēja "Winter Classic", tomēr latvietis nebija iekļauts sastāvā šim mačam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!