Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā piektdien piedzīvoja latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" vienība, kas savā laukumā ar 1:3 (0:1, 0:2, 1:0) piekāpās Toronto "Marlies" spēlētājiem.

Gudļevskis šoreiz atvairīja 27 no 30 pretinieku komandas mestajām ripām.

Sezonas septītajā AHL spēlē šī Gudļevskim bija trešā neveiksme šosezon. Viņš katrā no mačiem vidēji ielaidis 2,29 ripas un atvairījis 92,5% sāncenšu raidījumu.

Tikmēr panākumu piektdien izcīnīja latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jūtikas "Comets" vienība, kas ar 4:1 (1:0, 0:0, 3:1) izbraukumā uzveica Portlendas "Pirates".

Otrajā mačā pēc atgriešanās no traumas izārstēšanas Ķēniņš veica vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

AHL kopvērtējumā "Crunch" ar 17 punktiem 17 mačos ir ceturtie Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā, bet ar 18 punktiem 18 cīņās sestajā pozīcijā atrodas "Comets".

Tikmēr Latvijas uzbrucēja Ņikita Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" vienība ar 15 punktiem 16 mačos ir sestajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!