Foto: LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bostonas "Bruins" joprojām gaida latviešu uzbrucēju Kasparu Daugaviņu, kurš vēl nevar pievienoties vienībai, jo nav nokārtota ASV darba atļauja.

Bija paredzēts, ka Daugaviņš pēc Lieldienu brīvdienām pievienosies "Bruins" treniņiem, taču tas vēl joprojām nav noticis. Otrdienas vakarā (naktī pēc Latvijas laika) "Bruins" spēlēs pret Daugaviņa bijušo klubu Otavas "Senators", taču, visticamāk, arī šo maču latviešu hokejists izlaidīs.

"Šaubos, ka viņš spēlēs. Es jau nesaku "nē", ja viņš pēkšņi visu paspēj un būs vajadzīgs, tad [spēlēs]. Taču šobrīd klubs cenšas darīt visu un uztraucas tikai par viņa darba atļaujas iegūšanu," žurnālistiem otrdienas rītā norādījis "Bruins" treneris Klods Žiljēns.

Pagājušajā nedēļā Daugaviņa bijušais klubs Otavas "Senators" ievietoja uzbrucēju neaizsargāto spēlētāju sarakstā un trešdien viņu izvēlējās "Bruins". Tomēr uzreiz neizdevās nokārtot Daugaviņam darba atļauju ASV un to viņš viņš varēja iegūt ātrākais tikai otrdien, jo piektdien un pirmdien valsts iestādes ASV bija slēgtas saistībā ar Lieldienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!