Foto: LETA

Latvijas hokeja izlase pirms 2014.gada pasaules čempionāta aizvadīs astoņas pārbaudes spēles, informē Latvijas Hokeja federācija.

Jau ceturto gadu Latvijas hokeja valstsvienība piedalīsies "Euro Hockey Challenge" tūrē. Šajā pavasarī mūsu komanda viesos divas reizes sacentīsies ar Somijas izlasi - 10. aprīlī Jevaskulā un 11. aprīlī Kuopio. Savukārt 18. un 19. aprīlī Latvijas izlase "Arēnā Rīga" spēlēs ar Krievijas vienību, bet 25. un 26. aprīlī ar principiālajiem Francijas izlases hokejistiem.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, kad no 1. līdz 3. maijam Latvijas izlase piedalīsies četru valstu pārbaudes turnīrā. Bez mājiniekiem slovākiem un Latvijas izlase turnīrā piedalīsies vēl Lielbritānijas un Norvēģijas hokeja izlases. Turnīrā katrai komandai būs divas spēles – pusfināls un pēc tam spēle par trešo vietu vai fināls.

2014.gada pasaules hokeja čempionāts risināsies Minskā no 9. līdz 25.maijam. Latvijas izlase priekšsacīkstēs spēlēs B grupā, kurā vēl ir Somija, Krievija, ASV, Šveice, Vācija, Baltkrievija un Kazahstāna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!