Foto: F64

Sezonu ļoti sekmīgi sākušais Latvijas klubs "Rīga" Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien izbraukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) zaudēja Rietumu konferences līdervienībai Jaroslavļas "Loko".

Latvijas klubs tādējādi pārtrauca sešu uzvaru sēriju, piedzīvojot vien trešo zaudējumu pamatlaikā šosezon.

Pirmās trešdaļas vidū mājiniekus vadībā izvirzīja Ivans Petrakovs, bet divu vārtu pārsvaru 14 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām vairākumā panāca Daņils Romancevs. Trešās trešdaļas vidū "Rīgas" komandai vienus vārtus atguva Edgars Siksna, kurš bija precīzs vairākumā, tomēr izlīdzinājumu viesi panākt neprata.

Pēc tam pirmdien abas komandas sacentīsies atkārtoti, bet nākamās nedēļas ceturtdienā un piektdienā "Rīga" divreiz spēkosies ar Čerepovecas "Almaz" vienību.

Pirms šīm cīņām "Rīgas" komandai pievienojušies arī vairāki jaunie spēlētāji no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienības Rīgas "Dinamo".

Šīs sezonas 19 spēlēs rīdzinieki piedzīvojuši tikai trīs zaudējumus pamatlaikā, bet oktobra astoņos mačos tika pie septiņiem panākumiem.

"Rīgas" komandai MHL turnīrā ir arī viena tehniskā uzvara, jo no sacensībām izslēgta Ungārijas vienība Budapeštas "Patriot". Līdz ar to Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik HK "Rīga" ar 44 punktiem 19 spēlēs ieņem piekto vietu.

Savukārt "Loko" vienība ar 57 punktiem 23 mačos ir konferences līdere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!