Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Vārtus Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien guva Latvijas uzbrucējs Vitālijs Pavlovs, palīdzot Kolorādo "Eagles" vienībai ar rezultātu 4:2 (2:1, 1:1, 1:0) izbraukumā pārspēt Aļaskas "Aces".

Pavlovs trešajā trešdaļā guva noslēdzošos vārtus cīņā.

Uzbrucējs spēli pabeidza ar diviem metieniem pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Abas komandas savā starpā tikās jau trešo reizi šonedēļ, "Eagles" gūstot pirmo panākumu.

Trešo spēli ECHL turnīrā pēc atgriešanās no Amerikas Hokeja līgas (AHL) kluba Sentdžonsas "IceCaps" sestdien aizvadīja aizsargs Ralfs Freibergs, bet Ontario "Reign" savā laukumā ar 4:1 (0:0, 3:0, 1:1) pieveica Aidaho "Steelheads" hokejistus.

Freibergs šajā mačā atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Arī šīs komandas tikās jau trešo reizi šonedēļ, "Reign" gūstot otro uzvaru.

ECHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Eagles" komanda ar 59 punktiem 44 cīņās atrodama otrajā pozīcijā, vienu vietu zemāk ar 58 punktiem atrodas "Reign", bet aizsarga Ričarda Birziņa pārstāvētā Talsas "Oilers" vienība ar 46 punktiem ir astotā.

Tikmēr AHL regulārā čempionāta spēlē sestdien uz rezervistu soliņa palika vārtsargs Kristers Gudļevskis. Viņa konkurents Andrejs Vasiļevskis no Krievijas atvairīja 30 no 32 metieniem, bet "Crunch" izbraukumā ar 3:2 (0:0, 2:1, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica Hēršijas "Bears".

Pēc šī panākuma "Crunch" komanda ar 61 punktu 44 spēlēs pakāpusies uz Austrumu konferences līderpozīciju un otro vietu visā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!