Šodien, plkst. 17:00 Rīgas Sporta pilī notiks Latvijas hokeja izlases pirmais treniņš, pirms kura firmas „KOHO” pārstāvji dāvinās valstsvienībai hokeja inventāru. Ar šo treniņu sākas izlases gatavošanās Pasaules čempionātam Austrijā. Kā jau ierasts izlase ledus treniņus aizvadīs Rīgas Sporta pilī, bet fiziskās sagatavotības treniņus Apollo fitnesa centrā. Sagatavošanās posmā valstsvienība 13. un 14.aprīlī aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Slovākijas izlasi Popradā (Slovākija), 21. un 23. aprīlī Kaufbeurenā un Revensburgā (Vācija) sacentīsies ar Vācijas hokejistiem, bet 25. aprīlī Rīgas Sporta pilī tiksies ar pēdējo divu gadu pasaules čempioniem Kanādas izlasi, informē Latvijas hokeja federācija.
Uz treniņnometni Latvijas valstsvienības galvenais treneris kopā ar saviem palīgiem Oļegu Znaroku un Hariju Vītoliņu ir aicinājis 5 vārtsargus, 13 aizsargus un 20 uzbrucējus, taču šajā sarakstā vēl ir iespējamas arī izmaiņas.

Vārtsargi: Artūrs Irbe, Edgars Masaļskis, Sergejs Naumovs, Dmitrijs Žabotinskis un Mārtiņš Raitums; aizsargi: Kārlis Skrastiņš, Rodrigo Laviņš, Oļegs Sorokins, Atvars Tribuncovs, Viktors Ignatjevs, Arvīds Reķis, Agris Saviels, Igors Bondarevs, Vents Feldmanis, Aleksandrs Jerofejevs, Guntis Galviņš, Sergejs Durdins un Oskars Bārtulis; uzbrucēji: Aigars Cipruss, Grigorijs Panteļejevs, Aleksandrs Ņiživijs, Aleksandrs Semjonovs, Leonīds Tambijevs, Aleksandrs Macijevskis, Herberts Vasiļjevs, Jānis Sprukts, Ģirts Ankipāns, Aleksejs Širokovs, Mārtiņš Cipulis, Miķelis Rēdlihs, Edijs Brahmanis, Juris Ozols, Māris Ziediņš, Armands Bērziņš, Juris Štāls, Mārtiņš Karsums, Lauris Dārziņš un Viktors Bļinovs.

Latvijas valstsvienības hokejā ģenerālsponsors ir "Latvijas Mobilais Telefons".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!