Foto: AFP/Scanpix
Ar uzvaru pasaules hokeja čempionātu ceturtdien sāka Čehijas valstsvienība, kas ar rezultātu 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) pārspēja Baltkrievijas izlasi.

Jau no pirmajām minūtēm liels pārsvars piederēja Čehijas izlasei, taču desmitajā minūtē Baltkrievijas spēlētāji Aleksandrs Kitarovs un Andrejs Filičkins sešu sekunžu laikā nopelnīja noraidījumus. Lielajā vairākumā čehiem izdevās gūt pirmos vārtus mačā, kad pēc Zbineka Mihaleka piespēles precīzi meta Jakubs Vorāčeks.

Otrajā periodā spēles gaita izlīdzinājās, taču vairāk momenti uzbrukumā joprojām bija čehiem. Tikmēr baltkrieviem bija pāris labas iespējas ātrajos pretuzbrukumos. Rezultāta pārsvaru Čehijas valstsvienība dubultoja 50.minūtē, kad vairākumā Radims Vrbata pārspēja pretinieku vārtsargu Vitāliju Beļinski. Atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās.

Abas komandas spēlē Stokholmas apakšgrupā. Vēl šajā grupā spēlē Kanāda, Dānija, Norvēģija, Slovēnija, Šveice un Zviedrija.


$d_id=19; include '/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2013/hockeystar2013/fe.php' ?>
Portāls "Delfi" piedāvā unikālu aplikāciju, kurā var sekot līdzi ne tikai rezultāta izmaiņām visās spēlēs, bet iegūt arī sīku jo sīku statistiku - par komandām un individuāli par katru spēlētāju. Šajā sadaļā meklē arī aktuālo turnīra tabulu, kas atjaunosies līdz ar katras spēles beigu signālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!