Foto: F64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pēc piedzīvotā zaudējuma Norvēģijas izlasei atzina, ka par šo maču ir jāaizmirst un jāgatavojas atlikušajām divām cīņām.

Atgādinām, ka Latvijas izlase pasaules čempionāta spēlē sestdien ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:2, 0:0) piekāpās Norvēģijas valstsvienībai.

"Mums tagad ir jāpaēd, kārtīgi jāizguļas un jāgatavojas atlikušajām divām spēlēm," Starptautiskās hokeja federācijas oficiālājā mājaslapā internetā citēts Daugaviņš. "Atpakaļ ceļa vairs nav. Ja mēs kādā no spēlēm zaudēsim, mums vairs nebūs izredžu iekļūt nākamajā kārtā. Ja mēs uzvarēsim, izredzes vēl būs."

"Aizvadītajā mačā mēs izdarījām sliktas piespēles un nespējām realizēt savas iespējas" turpināja uzbrucējs. "Pievienojot visam vēl pāris neveiksmes, kļūst neiespējami kaut ko izdarīt. Visu vieņu pretiniekiem, jo viņi šodien bija labāki par mums."

Latvijas hokejistiem pasaules čempionāta apakšgrupu turnīrā atlikušas vēl divas spēles. Pirmdien valstsvienība spēkosies ar ar Dāniju (plkst.17.15) un otrdien ar Zviedriju (plkst.21.15).

Pasaules čempionāta pirmajā mačā Latvija izlase, cienījami nospēlējot vairāk nekā 30 minūtes, ar rezultātu 2:5 zaudēja spēcīgajai Krievijas valstsvienībai, pēc tam saspringtā cīņā ar 3:2 pārspēja Vāciju, trešajā mačā ar 5:0 pārliecinoši pieveica Itāliju, bet ceturtajā spēlē ar 1:3 zaudēja Čehijai.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!