Foto: F64

Latvijas hokeja izlases aizsargs Krišjānis Rēdlihs pēc trešā zaudējuma 2013.gada pasaules čempionātā uzsvēra, ka Austrijas izlasei aizvadītajā mačā palīdzējusi veiksme.

Atgādinām, ka Latvijas izlase otrdien ar rezultātu 3:6 zaudēja Austrijas valstsvienībai. Ieskaitot pagājušā gada čempionātu, Latvijas izlase piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas.

"Es zinu, ka es pārspīlēšu, bet viņi izdarīja sešus metienus un guva sešus vārtus," Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) mājaslapā citēts Rēdlihs. "Tikmēr mēs nespējām ripu dabūt vārtos."

Latvijas izlase aizvadītajā mačā izdarīja 39 metienus pa pretinieku vārtiem, kamēr Austrija atbildēja ar 25 raidījumiem.

Tikmēr Austrijas izlases spēlētājs Markuss Peintners uzsvēra, ka viņa komanda labi spēlējusi aizsardzībā.

"Latvija ir laba komanda. Viņi bija favorīti, bet mēs izmantojām mūsu iespējas, un esam priecīgi par izcīnītajiem punktiem," teica Austrijas hokejists.

Pēc šī mača Latvijas izlase ir vienīgā, kas Helsinku apakšgrupā nav izcīnījusi punktus, kas dod pēdējo, astoto vietu. Tikmēr līdere ar astoņiem punktiem ir Somija, pa sešiem punktiem izcīnījušas Krievija, ASV un Slovākija, bet pa trim punktiem ir Francijas un Austrijas kontā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!