Foto: Sputnik/Scanpix

Kazahstānas hokeja izlases galvenais treneris Andrejs Nazarovs pēc graujošā zaudējuma Zviedrijai un divu hokejistu aizbraukšanas no čempionāta atzinis, ka tagad viņa komandu var pastiprināt vairs tikai "svētais gars", ziņo vietējie mediji.

Kā ziņojām, trešdien Kazahstānas izlase piekāpās Zviedrijas valstsvienībai ar iespaidīgu rezultātu - 3:7. A grupas kopvērtējumā Kazahstāna ieņem priekšpēdējo, septīto vietu.

"Komandas pastiprinājums? Papildināt mūs var svētais gars," aģentūra "R-sport" citē Nazarovu. "Ja runājam nopietni, rezerves mums ir, divi papildu spēlētāji tiem, kas iekļauti spēlētāju sarakstā uz konkrēto maču. Damirs Rispajevs un Madijars Ibraibekovs šodien aizbrauca. Tā kā - kurš nu ir pieteikumā, tas ir. Mums ir atlikušas vēl trīs spēles, ja vajadzēs, spēlēsim ar trim maiņām."

Šāgada pasaules čempionātā Kazahstānas izlasei vēl atlicis tikties ar grupas līderiem Čehiju 13. maijā, nākamajā dienā kazahu pretinieki būs grupas pastarīte Latvija, bet noslēdzošo maču Kazahstāna aizvadīs 16. maijā pret Dāniju.

Turnīra sākumā Kazahstānas izlase pēcspēles metienos ar 3:2 pieveica Dāniju, izcīnot pirmos un pagaidām vienīgos divus punktus kopvērtējumā, tad ar 4:6 piekāpās Krievijai, bet turpinājumā ar 2:4 - arī Norvēģijai.

Pasaules čempionāta elites divīzijā Kazahstāna atgriezās pēc gada pārtraukuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!