Foto: Kadrs no video
"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā otro uzvaru sezonā trešdien, 31. oktobrī, izcīnīja LU, kas Rīgā ar 89:76 pieveica pastarīti "Jēkabpils/SMScredit.lv" vienību.

Studentiem tā bija tikai ceturtā spēle sezonā, bet jēkabpilieši piedzīvoja sesto zaudējumu sešos mačos. "Jēkabpils/SMScredit.lv" ir vienīgā komanda visā līgā, kas vēl nav izjutusi uzvaras priekus.

Tikai pašā spēles sākumā un vēl uz brīdi otrajā ceturtdaļā jēkabpilieši bija vadībā, kas sezonas pirmajos mačos nav bijis bieži. Trešajā ceturtdaļā studenti ar pacietīgu un rezultatīvu spēli panāca "+15", bet "Jēkabpils/SMScredit.lv" ar to negribēja samierināties. Ar komandas kapteiņa, pieredzējušā Jurija Aleksejeva un Vernera Koha pūliņiem jēkabpilieši nepilnas četras minūtes līdz pamatlaika beigām saasināja cīņu, pietuvojoties līdz 72:77. Sekoja 9:0 studentu izrāviens, kas nodrošināja LU komandai uzvaru mačā.

LU rindās atkal līderis bija viens no līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem, komandas kapteinis Linards Jaunzems, kurš iemeta 28 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. "Jēkabpils/SMScredit.lv" rindās tradicionāli šajā sezonā rezultatīvākie bija Kohs (22 punkti) un Aleksejevs (18 punkti+10 atlēkušās bumbas).

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies nedēļas nogalē ar četru maču rādīšanu. Sestdien, 3. novembrī, tiešraidē piedāvāsim basketbola līdzjutējiem trīs mačus: pulksten 17:00 sāksies mači "Ventspils"-LU un "Ogre"-"Betsafe/Jūrmala", bet 18:00 sāksies cīņa starp "Liepāju" un "Valga-Valka/Maks&Moorits". Savukārt svētdien 4. novembrī tiešraidē varēs vērot maču "Jēkabpili/SMScredit.lv" - "Parnu Sadam".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!