Bloķēti metieni un pielaboti neprecīzie metieni dominē "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas nedēļas spožāko epizožu izlasē.

Šoreiz rīkotāju izvēlētajā TOP 5 četrās no piecām epizodēm izcēlušies Latvijas klubu basketbolisti. Par nedēļas labāko epizodi atzīta "Ventspils" basketbolista Entonija Bīna darbība - mačā pret Raplas "Avis Utilitas" amerikānis pārtvēra bumbu un uzbrukumā trieca to grozā no augšas.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies trešdien, 31. oktobrī, kad pulksten piedāvāsim spēli no "Elektrum" olimpiskā centra - LU uzņems pastarīti "Jēkabpili/SMScredit.lv".

Pēc tam tiešraides turpināsies nedēļas nogalē ar četru maču rādīšanu. Sestdien, 3. novembrī, tiešraidē piedāvāsim basketbola līdzjutējiem trīs mačus: pulksten sāksies mači "Ventspils"-LU un "Ogre"-"Betsafe/Jūrmala", bet 18:00 sāksies cīņa starp "Liepāju" un "Valga-Valka/Maks&Moorits". Savukārt svētdien 4. novembrī tiešraidē varēs vērot maču "Jēkabpili/SMScredit.lv" - "Parnu Sadam".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!