Latvijas labākā vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa spiesta atcelt paredzēto treniņnometni Dienvidāfrikas Republikā, pie tam viņa jau četras dienas iesprūdusi Stambulas lidostā, pirmdien vēsta "Latvijas Radio".

Kā septiņcīņniece Ikauniece-Admidiņa stāstīja "Latvijas Radio", tad pie visa šī starpgadījuma vainojams sniegs. Stambulā latviete ieradās 6. janvārī, bet nākamajā naktī viņai bija jādodas uz Dienvidāfrikas Republiku, taču lidojumu atcēla laika apstākļu dēļ. Vēl divas dienas turpināja snigt, un arī nākamie lidojumi tika atcelti.

Tāpat sportiste stāstīja, ka viņa piecas stundas stāvēja rindā, lai samainītu biļetes uz nākamo reisu, bet viņai piedāvāja lidot tikai 16. janvārī. Pati sportiste atzina, ka ir ļoti nogurusi un dusmīga, tomēr viņa cerēja, ka drīz tiks mājās.

Savukārt Ikaunieces-Admidiņas treneris un treniņu biedri lidojumā no Tallinas bija spiesti nosēsties citā lidostā, un nav zināms, kad viņi varētu nonākt Stambulā.

Ikauniece-Admidiņa arī pastāstīja, ka treniņos šajā sezonā akcents tiek likts uz Londonā gaidāmo pasaules čempionātu, kur arī varēs novērtēt, cik augstā līmenī viņa ir sagatavojusies.

Jau vēstīts, ka septiņcīņniece tika atzīta par 2016.gada Latvijas labāko sportisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!