Latvijas uzņēmējam Valērijam Belokoņam piederošā Anglijas futbola kluba "Blackpool" galvenais treneris Saimons Greisons ir norādījis, ka Kasparam Gorkšam ir pienācis laiks pierādīt, ka viņš var būt veiksmīgs spēlētājs Anglijas futbolā, informē Blekpūles laikraksts "The Gazette".
Atgādinām, ka Kaspars Gorkšs uz Blēkpūli pārcēlās ša gada janvāra spēlētāju pāreju periodā un sākotnēji parādīja sevi no labākās puses, īpaši kā centra aizsargs, tomēr viņa vietu laikumā sezonas beigās ieņēma Maikls Džeksons un Aiens Evats. Gorkšs pavadīja uz rezervistu soliņa kluba desmit uzvaru rekordsēriju un netika iekļauts pat rezervistos "play-off" finālspēlei Vemblijā.

Galvenais treneris Greisons sarunā ar "The Gazette" sola, ka nākamās sezonas pamatsastāva spēlētājus viņš izvēlēsies, balstoties uz spēlētāju sniegumu pirmssezonas pārbaudes spēlēs, tāpēc arī tādiem spēlētājiem kā Gorkšs ir cerības tikt izvēlētiem.

"Pagājušajā sezonā ļoti labi nospēlēja Džeksons un Evats, šogad es gaidu labu rezultātu no Gorkša. Viņš pagājušajā sezonā labi parādīja savas spējas, viņš ir izkonkurējis citus šā posteņa spēlētājus - Pīteru Klārku un Šaunu Bārkeru, kurš ļoti labi spēlē centra pozīcijā. Tāpēc centra aizsargs ir pozīcija, kam nav nepieciešams pastiprinājums, izsakās Greisons aicinot Gorkšu parādīt savas spējas.

Nobeigumā "The Gazette" raksta: "Avoti Latvijā norāda, ka Gorkšs ir nedaudz neapmierināts ar pirmajiem sešiem klubā pavadītājiem mēnešiem, un tas ir saprotami, ņemot vērā, ka viņam netika dotas pietiekami daudz iespēju sevis parādīšanai. Tomēr viņš koncentrējas uz darbu "Blackpool" klubā nākamajā sezonā un izpildīs savu līgumu, cenšoties iejusties komandā un parādīt, uz ko viņš ir spējīgs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!