Pasaules smagsvaru čempions Lenokss Lūiss ir gatavs turpināt boksēties un aizstāvēt savu titulu, ja vien viņam tiks nodrošināta atbilstoša samaksa un skatītāju interese.
"Pašlaik tas ir naudas jautājums," viesojoties Jamaikā teica Lūiss. "Ja viņi tiešām vēlas redzēt Lenoksa Lūisa talantu, viņiem ir jāmaksā tik, cik esmu vērts, un citiem priekšlikumiem nav nekāda pamata".

Lai gan Lūiss pieļāva iespēju beigt boksera karjeru, viņa pārstāvji ir piedalījušies sarunās par iespēju čempionam novembrī piedalīties titula aizstāvēšanas cīņā.

Lūiss ir pasaules čempions Pasaules boksa padomes (WBA) un Starptautiskās boksa federācijas (IBF) versijās. Viņa iespējamo pretinieku skaitā min amerikāņus Krisu Bērdu un Džonu Ruisu, kā arī Ukrainas pārstāvi Vladimiru Kļičko, kas ir pasaules čempions ne tik prestižajā Pasaules boksa organizācijas (WBO) versijā.

Lūiss uzstāj, ka Kļičko pirms cīņas ar viņu ir jāpieveic kāds titulēts pretinieks. "Kļičko priekš manis ir zīdainis. Viņš nav piedzīvojis to, ko es. Iespējams, nākotnē Kļičko būs izcils bokseris, bet pagaidām viņš priekš manis ir bērns. Viņš nav gatavs cīņai ar mani," teica 36 gadus vecais Lūiss.

Jebkurā gadījumā Lūiss negatavojas ilgstoši turpināt boksēties, sakot, ka vēlas aiziet labākajā formā un izmantot lieliskā veselības stāvokļa sniegtās iespējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!