Foto: EPA-AFI
Anglijas "Coca-Cola" Čempionāta kluba "Blackpool" prezidents Valērijs Belokoņs intervijā "BBC Sport" pastāstījis, ka komandas galvenais uzdevums gaidāmajā sezonā būs spēlēt cienīgi pret spēcīgākiem klubiem.
"Gaidāmajā sezonā mums būs jāpierāda, ka spējam cīnīties kā līdzīgi ar spēka samērā stiprākām komandām. Mums jāizveido laba platforma, lai varētu aizvadīt labu sezonu," pārdomās dalījās Belokoņs.

Tāpat Belokoņs neslēpa sajūsmu par komandas galveno treneri Saimonu Greisonu: "Nešaubīgi, pateicoties Saimona lieliskajam darbam mums izdevās pacelties uz Čempionāta līgu, un es ceru, viņš tikpat labi ar saviem pienākumiem tiks galā arī jaunajā līmenī."

"Daži no mūsu spēlētājiem ir saņēmuši piedāvājumus no citiem klubiem, taču mums par lielu prieku, ir izteikuši vēlmi palikt Blekpūlē," atklāja Belokoņs. "Šobrīd esam vienojušies ar Vesu Hūlehenu, Polu Račubku un Deniju Koidu, vēl šobrīd esam pārrunu stadijā ar Robiju Viljamsu."

"Tuvākajā laikā plānojam kluba vadības sēdē apspriest kādus uzlabojumus varam veikt stadionā, lai mūsu lielākais atbalsts – līdzjutēji, tajā justos ērti," "BBC Sport" pastāstīja Belokoņs.

Atgādinām, ka Valērijam Belokoņam piederošais klubs "Blackpool" aizvadītajā sezonā ieņēma trešo vietu Anglijas Pirmajā līgā, kas deva tiesības komandai piedalīties "play off" spēlēs par tiesībām nākamajā sezonā spēlēs "Coca-Cola" Čempionāta līgā? "Blackpool" šajā sērijā uzvarēja un pēc 29 gadu prombūtnes ieguva tiesības atkal startēt Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!