Foto: Reuters/Scanpix
2014.gada Pasaules kausa izcīņas D grupas spēlē sestdien Itālijas valstsvienība ar rezultātu 2:1 (1:1) pārspēja Anglijas izlasi.

Abas komandas spēli sāka ļoti aktīvi un uzbrukumi tika veidoti pie abiem vārtiem. Pirmā vadībā izvirzījās Itālijas izlase, kad Andrea Pirlo viltīgi palaida bumbu sev garām un to saņēma Klaudio Markisio, kurš ar spēcīgu tālsitienu 35.minūtē guva vārtus. Tomēr divas minūtes vēlāk Anglija rezultātu izlīdzināja. Veins Rūnijs teicami piespēlēja Danielam Staridžam, un viņš raidīja bumbu Itālijas vārtos. puslaika izskaņā teicamas iespēja izvirzīties vadībā bija Itālijai, bet aizsargs un vārtu stabs glāba angļus.

Lai arī otro puslaiku angļi sāka aktīvi, tomēr Itālija bija tā, kas spēja gūt vārtus. Antonio Kadreva veica labu gājienu pa flangu un tad piespēlēja uz vārtu tālo stabu, kur atradās Mario Balotelli. Uzbrucējs nospēlēja veiksmīgi un raidīja bumbu vārtos ar galvu. Anglijas izlase turpinājumā mēģināja izlīdzināt rezultātu, tomēr tas neizdevās. Spēles pēdējā minūtē Andrea Pirlo, izpildot tiešo brīvsitienu, trāpīja pa angļu vārtu stabu. Līdz ar to Itālija pārtrauca četru bezuzvaru sēriju Pasaules kausā.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kurā var aplūkot detalizētāku mača aprakstu.

$d_id=14; include '/www/htdocs/sport/includes/projects/FIFAWorldCup2014/fifa2014star.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!