Foto: AFP/Scanpix/LETA
Ēģiptes futbola izlases galvenais treneris Ektors Kūpers pēc spēles ar Krieviju atzina, ka zaudējums tika iedzīvots nerealizētu vārtu momentu un 10-15 vāji aizvadītu minūšu dēļ.

Kā ziņojām, B grupas otrās kārtas spēlē Ēģipte piekāpās mājiniecei Krievijai ar 1:3 (0:0).

"Uzskatu, ka aizvadījām ļoti labu pirmo puslaiku, bet zaudējām dēļ 10-15 vāji nospēlētām minūtēm otrajā," pēcspēles preses konferencē izteicās Kūpers. "Neuzskatu, ka pietrūka koncentrācijas, mēs vienkārši pieļāvām kļūdas un slikti nospēlējām aizsardzībā. Kopumā esmu apmierināts ar to, kā aizvadījām spēli. Futbolisti parādīja sevi no labākās puses, taču reizēm vārtu gūšanas iespējas vajag izmantot."

"Salāhs šodien labi jutās, bija formā," atzina ēģiptiešu treneris. "Neviens nenoliegs, ka viņš mums ir svarīgs, taču aiz viena, diviem izciliem spēlētājiem ir vajadzīga komanda. Lepojos, ka mums tāda bija. Iespējams, pietrūka izlēmības, taču nedrīkst nenovērtēt to darbu, kas paveikta to 28 gadu laikā, kad Ēģipte Pasaules kausā nespēlēja."

Ēģiptes izlasei šis bija otrais zaudējums turnīrā un vietējie masu mediju jau sāk vēstīt, ka Ektors Kūpers pēc šāgada Pasaules kausa zaudēs savu amatu. Vēl B grupā ēģiptiešiem atlikusi spēle ar Saūda Arābiju.

"Tas, vai es palikšu amatā, nav atkarīgs tikai no manis," spāņu treneri citē izdevums "Sport Ekspress". "Ja atbildīgās personas nebūs apmierinātas ar manu darbu, es pats aiziešu. Mums vēl ir atlikusi viena spēle, lai gan izredzes samazinās."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!