Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Portugāles izlases spēlētājam Krištianu Ronaldu ir milzīgs sāncensības gars, un viņš pat nav ar mieru zaudēt komandas biedram galda tenisā, atcerējās bijušais Ronaldu komandas biedrs Mančestras "United" komandā Patrīss Evrā.

Evrā stāstīja, kā Ronaldu, vēl spēlējot Mančestras "United" komandā, reiz zaudēja galda tenisa spēlē, tāpēc viņš devās trenēties, lai reabilitētos par šo neveiksmi.

"Viņi ar Rio Ferdinandu spēlēja galda tenisu, un Rio viņu uzvarēja," portālā "goal.com" citēts Evrā. "Mēs visi bļāvām, un Ronaldu par to bija ļoti sašutis. Pēc tam viņš savus brālēnus aizsūtīja nopirkt galda tenisa galdu, tad viņš trenējās divas nedēļas un pēc tam uzvarēja Rio visu komandas biedru acu priekšā."

"Tāds ir Krištianu Ronaldu. Tāpēc es neesmu pārsteigts, ka viņš vēlas iegūt vēl vienu "Zelta bumbu", ka viņš vēlas uzvarēt Pasaules kausā. Viņš ir dusmīgs vīrs," stāstīja Evrā.

Tāpat arī Evrā atcerējās, kā reiz Ronaldu viņu pēc treniņa uzaicināja vakariņās uz savām mājām, tomēr nekāda lielā ēšana neizdevās, jo portugālim padomā bija tikai trenēšanās, strādāšana pie savas bumbas pārvaldīšanas tehnikas un peldēšana.

Ronaldu Pasaules kausa izcīņā Krievijā pirmajā spēlē pret Spāniju guva trīs vārtus, kļūstot par pirmās spēļu kārtas spožāko spēlētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!