Foto: Elkor
Trešdien, 24. maijā u/v ELKOR PLAZA telpās ikvienam interesentam bija iespēja satikt godalgoto alpīnisti Natāliju Zeņinu. Tikšanās noritēja ļoti brīvā un pozitīvā gaisotnē. Natālija ar aizrautību stāstīja par pievarētām kalnu virsotnēm, pagājušā gada veiksmīgo kāpienu uz Manaslu kalna virsotni Nepālā, 8163m virs jūras līmeņa, kā arī atbildēja uz citiem interesējošiem jautājumiem.

Vairāk kā 60 klausītāji atzina, ka ir gandarīti par tikšanos ar godalgoto alpīnisti un vēlētos, lai arī turpmāk notiktu šādas neformālas tikšanās ar cilvēkiem, kuriem alpīnisms ir ikdienas treniņu sastāvdaļa.

ELKOR izsaka lielu paldies Natālijai Zeņinai par atsaucību un sniegtajām pozitīvām emocijām, kā arī pateicas visiem, kas ieradās un piedalījās diskusijās. Nākamā šāda veida tikšanās plānojas jau šī gada jūnijā!

Natālijai Zeņinai ir augstkalnu kāpēju pieredze. Natālija ir vienīgā sieviete Latvijā, kura ir saņēmusi godpilno titulu "Sniega Leopards", kas tika piešķirts par sasniegtajām kalnu virsotnēm bijušajā PSRS teritorijā. Viņai izdevās pievarēt Somoni smaili 7495m (Pamirs), Uzvaras smaili 7439m (Tjanšana augstākā virsotne), Ļeņina smaili 7134m (viena no augstākajām virsotnēm Pamirā), sarežģīto Koržeņevskas smaili 7105m (kalns Pamirā) un Han-Tengri smaili 6995m.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!