Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols ir apmierināts ar rezultātu spēlē pret Hantimansijskas "Jugra" vienību, taču tas pats nav sakāms par hokejistu nodemonstrēto sniegumu.

Kā ziņots, "Dinamo" šī gada pēdējās izbraukuma sērijas spēlē otrdien papildlaikā ar rezultātu 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 1:0) pārspēja "Jugra" vienību. Šajā mačā Rīgas "Dinamo" labā vienīgos vārtus pamatlaikā guva Kails Vilsons, bet izšķirošos vārtus pagarinājumā iemeta Pols Šekura.

"Mīkaels Telkvists mūsu vārtos aizvadīja labu spēli, bet mēs guvām divus vārtus vairākumā. Esmu apmierināts ar spēli, taču ne ar komandas sniegumu," Ābola teikto citē aģentūra "R-Sport".

"Kāpēc pēc uzvaru sērijas esam aizvadījuši divas neizteiksmīgas spēles? Domājāt mēs bez zaudējumiem līdz Gagarina kausam aizcīnīsimies?" skarbs bija treneris. "Omskas "Avangard" spēlēja lieliski, bet "Jugra" hokejisti lieliski kustējās pa laukumu. Bez zaudējumiem neiztiek arī Sanktpēterburgas SKA."

"Mums bija daudz momentu, taču nespējām tos realizēt. Pagarinājumā mača rezultātu izšķīra mūsu noraidījums. Mums ir viss, arī līderi, taču viņi pēdējos mačos nespēj nodemonstrēt savas kvalitātes," piebilst "Jugra" komandas galvenā trenera pienākumu veicējs Oļegs Davidovs.

Izbraukuma sērija noslēgsies ceturtdien, kad rīdziniekiem būs jātiekas ar Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandu.

Pašlaik Rīgas klubs ar izcīnītiem 59 punktiem 30 spēlēs ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma trešo vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no otrajā vietā esošās līgas čempionvienības Maskavas "Dinamo". Savukārt ceturtajā vietā esošā Maskavas CSKA atpaliek par trim punktiem, taču tā nospēlējusi divus mačus vairāk.

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļūs Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpinās Cerību kausā, ko pērn ieguva Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!