Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc zaudējuma "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas ieskaņā veltīja kritiku spēlētājiem par slikto spēli vairākumā.

Jau ziņots, ka rīdzinieki sacensību pirmajā spēlē ar 1:2 zaudēja Minskas "Dinamo". Rīgas "Dinamo" spēles laikā vairākas reizes ieguva skaitlisko vairākumu (reizi par lielo vairākumu), taču nespēja to izmantot.

"Sākums labs, bet tad pretinieki sāka aktīvi presingot, netikām ārā no zonas. Otrajā periodā uzlabojām sniegumu, bet spēle vairākumā mums ir nekāda. Trešajā ielaidām vārtus mazliet kuriozus," teica Ābols.

Komentējot otros zaudētos vārtus, Ābols uzsvēra – "ja spēlētājs grib spēlēt augstā līmenī, tad viņš šādi nekad nespēlēs". Savukārt komandas jaunpienācēja Milana Jurčina sniegumu Ābols vēl neraksturoja. "Jurčina pievienojās pirms pāris dienām, un neko daudz no viņa sagaidīt pirmajā spēlē nevar. Viņa trumpis ir metiens, bet to nespējām izmantot."

Turnīra turpinājumā trešdien Rīgas "Dinamo" tiksies ar Kazaņas "Ak Bars", kas šodien ar 4:2 uzvarēja Jāņa Sprukta pārstāvēto Jaroslavļas "Lokomotiv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!