Foto: F64

Toljati "Lada" galvenais treneris Artis Ābols pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles pret "Kuņuluņ Red Star" atzinis, ka viņa vadītā komanda mača sākumā pārāk cieņpilni izturējusies pret pretinieku, kas novedis pie zaudējuma.

Kā ziņojām, Pekinas klubs, ko pārstāv Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda, maču Toljati uzvarēja ar 2:0 un izvirzījās vadībā KHL Austrumu konferences kopvērtējumā.

""Kuņluņ" šodien spēlēja ļoti pieklājīgi, īpaši aizsardzībā, varbūt tikai izņemot spēles sākumu, līdz mūsu ielaistajiem vārtiem, kad mēs nospēlējām pārāk bikli," pēcspēles preses konferencē izteicās Ābols. "Negribu teikt, ka mēs baidījāmies no pretinieka, drīzāk bijām pārāk cieņpilni. Pēc ielaistajiem vārtiem mūs "atlaida" un kopumā aizvadījām labu spēli, ja neskaita ielaistās ripas."

"Mūsu vieglā svara spēlētājiem bija grūti izsisties līdz "Kuņluņ" vārtiem. It kā ripu kontrolējām daudz, bet līdz metieniem pa vārtiem netikām," piebilst Latvijas speciālists. "Vajag biežāk mest pa vārtiem, aktīvāk jātraucē vārtsargs. Tai pašā laikā zaudējām spēli savā vārtu laukumā, jo abi vārti tika gūti ar atsistajām ripām. Spēlējām pieklājīgi, bet ar to bija par maz."

Pēc šā zaudējuma Toljati "Lada" vienība Austrumu konferences kopvērtējumā noslīdējusi uz priekšpēdējo, 13. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!