Foto: LETA

Latvijas aizsargs Oskars Bārtulis savā ceturtajā mačā Ufas "Salavat Julajev" sastāvā ticis pie pirmā rezultativitātes punkta, pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret cita latviešu hokejista Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas "Toredo" atzīmējoties ar rezultatīvu piespēli.

Ufas hokejisti pirmdien viesos pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 4:3 (0:2, 2:0, 1:1, 0:0, 1:0) pārspēja Latvijas hokeja izlases kapteiņa Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kur par galveno treneri strādā latviešu speciālists Pēteris Skudra.

Vladimirs Galuzins un Sergejs Kosticins pirmajā periodā panāca 2:0 mājinieku labā, bet otrajā trešdaļā Dmitrijs Sajustovs un Envers Ļisins izlīdzināja rezultātu. Otro vārtu guvumā Bārtulis no kreisās malas piespēlēja Ļisinam, kurš ar raidījumu no zilās līnijas panāca 2:2.

Nepilnas divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām Kosticins vēlreiz izvirzīja vadībā "Torpedo" komandu, bet 63 sekundes pirms finālsvilpes Grigorijs Paņins, viesiem spēlējot bez vārtsarga, bet ar sešiem laukuma spēlētājiem, panāca 3:3. Pagarinājumā nevienai komandai neizdevās izcīnīt uzvaru, līdz ar to bija jāaizvada pēcspēles metienu sērija. Tajā Daugaviņš vienīgais no savas komandas realizēja "bullīti", tomēr sērijā virsroku ar 2:1 guva viesi, kuriem uzvaru atnesa Antona Burdasova precīzais metiens.

Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā bloķēja vienu pretinieku metienu.

Tikmēr Dauagviņš 19 minūtēs un 56 sekundēs izdarīja četrus metienus pa vārtiem un uzvarēja astoņos no 13 iemetieniem.

Bārtulis šosezon 36 spēlēs atzīmējies ar piecām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Daugaviņš 51 mačā izcēlies ar astoņiem gūtiem vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!