Foto: F64
Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Daniels Bērziņš, kuram spēle pret Hantimansijskas "Jugra" bija sestais mačs Hontinentālajā hokeja līgā (KHL), atzina, ka spēli komandu iesāka labi, bet pēc zaudētajiem vārtiem vairs nespēja parādīt iecerēto sniegumu.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" šai spēlē zaudēja ar 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:1). Mača vadībā rīdzinieki bija līdz trešā perioda sākumam, kad "Jugra" izlīdzināja rezultātu. Arī pagarinājumā veiksmīgāki bija viesi, izcīnot uzvaru spēlē.

"Pirmo periodu uzsākām ļoti labi – spēlējām ātri, guvām vārtus. Otrajā [trešdaļā] nebijām tik aktīvi. Trešo uzsākām slikti, ātri ielaižot vārtus un turpinājumā spēle jau bija līdz nākamajam vārtu guvumam," kluba mājas lapā citēts jaunais uzbrucējs. "Nespējām atgūt to spēles ritējumu, ar kādu iesākām maču. Pēc rezultāta izlīdzināšanas pretinieks atguva pārliecību un mūsu spēle pajuka. Spēle ļoti mainījās, kas bija par labu pretiniekam."

Daniels Bērziņš pārstāv arī hokeja kluba "Dinamo Rīga" jauniešu komandu HK "Rīga", kas ceturtien MHL čempionātā spēkosies ar Ņižņijnovgorodas "Čaika" vienību, bet pagaidām hokejists vēl nezina, kurai komandai palīdzēs.

"Pagaidām vēl nezinu, vai nākamajās spēlēs būšu ar "Dinamo" vai HK Rīga komandu," viņš saka. "Esmu pieradis pie KHL spēles manieres. Tā, protams, ir ātrāka un dinamiskāka nekā MHL. Lēmums jāpieņem laicīgi un īsā laika posmā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!