Foto: F64

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Kari Heikila neslēpa gandarījumu pēc uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Toljati "Lada", bet pretinieku vadītājs Artis Ābols norādīja uz sastāva problēmām, kas arī ietekmē šobrīd Toljati komandas sniegumu.

Jau ziņojām, ka Rīgas "Dinamo" pirmdien, 5. oktobrī, ar uzvaru iesāka trīs izbraukuma spēļu sēriju, ar 2:1 pēcspēles metienos pieveicot KHL vājāko klubu "Lada", ko trenē Ābols un kurā spēlē Edgars Masaļskis.

"Pirmajā periodā bija līdzīga spēle, bet otrajā bijām labāki līdz "Lada" gūtajiem vārtiem. Trešajā periodā pretinieki kontrolēja spēles gaitu, bet mums bija ļoti maz metienu un izdevību. "Bullīšos" var teikt, ka mums paveicās. Prieks par punktiem, ko izdevās iegūt," īsi pēc mača teica Heikila, kuru citē Krievijas hokeja mediji.

Tikmēr Ābols vairāk runāja par komandas problēmām, nevis piedzīvoto zaudējumu. "Strādājam un cenšamies, bet mums smagi iet ar vārtu gūšanu. Mums jābūt pacietīgiem, jo daudz spēlējam bez ripas. Jūtams, ka tikai pirms trīs dienām atgriezāmies no Tālo Austrumu izbraukuma."

"Lada" vienībai pievienojies Antons Krisanovs, kurš īsti nebija paspējis iejusties komandā. Ābols uzsvēra, ka kopā ar šo hokejistu ir tikai divi centra uzbrucēji, kas arī ir viena no sastāva problēmām. Tāpat esot plānots piesaistīt dažus jaunos hokejistus no fārmkluba, taču tas tikšot darīts, kad KHL kalendārā būs lielāka pauze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!