Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" mačā pret Čerepovecas "Severstaļ" nemainīja spēles plānu, taču šoreiz pretinieks neesot spējis izmantot rīdzinieku pieļautās kļūdās, pēc uzvaras sacīja latviešu uzbrucējs Miks Indrašis.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar rezultātu 3:1 pārspēja "Severstaļ" spēlētājus, saglabājot matemātiskās izredzes iekļūt izslēgšanas spēļu zonā.

"Aizvadījām labu spēli – labi darbojāmies aizsardzībā un vidējā zonā. Protams, bija arī kļūdas. Tās būs vienmēr. Centāmies sevi noskaņot, ka nevaram zaudēt un visus spēkus atdot spēlei," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Indrašis.

"Kopumā treneri lielas izmaiņas, salīdzinot ar iepriekšējo spēli, neveica. Iepriekšējā spēlē mūs noraka spēle mazākumā. Jā, arī šodien bija muļķīgi noraidījumi pretinieka zonā. Arī man pašam gadījās nevajadzīgs noraidījums, kad aizķēru vārtsargu," turpināja Indrašis. "Nekādas lielās izmaiņas nebija. Šai komandai meistarības līmenis nebija tik liels, lai mūs sodītu. Pietrūka īpašību, lai izmantotu mūsu pieļautās kļūdas."

Indrašis arī pastāstīja ar saviem pirmajiem gūtajiem vārtiem šajā mačā: "Ripu atdevu vidū Gunāram Skvorcovam, kurš to atdeva tālāk Andrim Džeriņam. Džeriņš pameta man to atpakaļ. Pieliku nūju, tā tiekot garām aizsargam, un sanāca iziet pret vārtsargu. Nedaudz māņkustība pa labi un vārtsargs jau bija nogūlies. Atlika tikai pārmest pāri."

Tāpat rīdzinieku uzbrukuma līderis paslavēja arī "Dinamo" jaunos spēlētājus Kristapu Zīli, Frenku Razgalu, Kirilu Galohu un Gustavu Grigalu, kuri iejutušies komandā.

"Manuprāt, viņi ir iejutušies labi. Protams, neviens negaida, ka viņi metīs golus, bet tas ir ļoti labi un pareizi, ka ir paņemti līdzi jaunie, kuri mēģina jau iespēlēt. Viņi spēlē ļoti labi un nepieļauj rupjas kļūdas. Neko sliktu nevar teikt. Arī viņi palīdz komandai," sacīja Indrašis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!