Foto: www.spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība palīdzēs finansiālās grūtībās nokļuvušajam Maskavas klubam "Spartak" šo sezonu nospēlēt līdz beigām, pavēstījis līgas viceprezidents Vladimirs Šalajevs.

Līdz šim komandu atbalstīja "Investbank" banka, tomēr tai tikko atsaukta licence. Līdz ar to visi kluba rēķini tikuši iesaldēti, bet komanda palikusi bez atbalstītāja.

"Mūsu pozīcija pagaidām ir piesardzīga. Esam gatavi komandai palīdzēt, taču mums ir nepieciešamas garantijas, ka ieguldītā nauda tiks atdota. Šādas garantijas acīmredzot pašlaik neviens nav gatavs dot," Šalajeva teikto citē Krievijas mediji. "Klubs līdz šim naudu mums nav lūdzis."

Iepriekš līga palīdzēja finansiālās grūtībās nokļuvušajai Habarovskas "Amur" komandai, kurai piešķirts aizdevums.

"Nepieļauju iespēju, ka "Spartak" varētu nepabeigt šo sezonu. Tas noteikti nenotiks. Mēs izdarīsim visu iespējamo, lai komandai palīdzētu," izcēlis Šalajevs.

"Ir jāskatās nākotnes virzienā, jo mērķis nav tikai pabeigt šo sezonu, bet gan neļaut pazust šim leģendārajam klubam," piebildis KHL prezidents Aleksandrs Medvedevs.

"Spartak" ar 50 punktiem 36 spēlēs pašlaik Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, no "play-off" zonas atpaliekot par pieciem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!