Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" otrdienas uzvarā pār Jekaterinburgas "Avtomobiļist" izdevās visus trīs periodus aizvadīt vienādā līmenī, uzskata aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" ar 3:1 savā laukumā pieveica Jekaterinburgas "Avtomobilist", izcīnot septīto uzvaru pēc kārtas, kas ir jauns kluba rekords.

""Avtomobiļist" spēles uzstādījums bija mest ripu zonā un tad iet par to cīnīties. Mēs tam bijām gatavi un nedevām viņiem daudz iespēju. Iepriekšējās spēlēs mēs spēlējām kā pa viļņiem - labi periodi mijās ar sliktiem. Mēs gājām uz to, lai visus trīs periodus aizvadītu vienā līmenī un šodien mums tas izdevās," Rīgas kluba mājaslapā citēts Krišjānis Rēdlihs. "Bez smaga darba un komandas vienotības nebūtu šīs septītās uzvaras un kluba rekorda. Domāju, šis rezultāts, ir pateicoties labam treneru darbam. Kā arī spēlētāju disciplinētam sniegumam."

Sezonas turpinājumā Rīgas "Dinamo" dosies četru spēļu izbraukuma sērijā, kur būs jāspēkojas ar Astanas "Baris", Omskas "Avangard", Hantimansijskas "Jugra" un "Avtomobilist".

"Kad atgriezīsimies, tad arī skatīsimies, vai mums izdevās šo sēriju tupināt. Nevienam punktus mēs nedosim. Domāju, mēs esam uz laba viļņa un šis brīdis ir jāizmanto. Kā saka - apetīte rodas ēdot," turpināja aizsargs. "Pērn bijām pretējā situācijā un piedzīvojām daudz zaudējumus. Ir jāsaglabā šī sajūta un pārliecība par saviem spēkiem, ka mēs vinnēsim nevis zaudēsim."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!