Foto: F64

Edgars Masaļskis piektdien palika nepārspēts Hantimansijskas "Jugra" uzvarā ar 4:0 pār Maskavas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē, liecina rīkotāju informācija.

Masaļskis atvairīja 28 metienus, kas gan nepalīdzēs "Jugra" iekļūt izslēgšanas spēlēs, jo pēdējo vakanci Austrumu konferencē piektdien aizņēma Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās aizsargs Sandis Ozoliņš, veicinot Maskavas apgabala "Atlant" uzvaru 2:0 pār Habarovskas "Amur". Uz pēdējo ceļazīmi iekļūšanai izslēgšanas spēlēs Rietumu konferencē pretendē Minskas "Dinamo", Doņeckas "Donbass" un "Atlant".

Vietu izslēgšanas turnīrā nodrošināja uzbrucēju Mārtiņa Cipuļa un Aleksandra Ņiživija Prāgas "Lev", kas ar 2:0 Maskavā pārspēja "Spartak".

Savukārt zaudējumu pēcspēles metienos cieta aizsarga Georgija Pujaca Omskas apgabala "Avangard", kas ar 3:4 mājas spēlē piekāpās Sanktpēterburgas SKA. Zaudēja arī uzbrucēja Miķeļa Rēdliha Jaroslavļas "Lokomotiv", kas ar 2:5 savā laukumā atzina Novokuzņeckas "Metallurg" pārākumu. Novosibirskas "Sibirj" bez aizsarga Artūra Kuldas ar 0:4 viesos zaudēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!